VALO-CD logo

VALO-CD

Parhaat vapaat ja avoimen lähdekoodin ohjelmat Windowsille


TrueCrypt

Asenna

TrueCryptin avulla voit salata kiintolevysi tai luoda joko oikeita tai virtuaalisia salattuja kiintolevyosioita. TrueCryptin salaus tapahtuu automaattisesti, reaaliaikaisesti ja läpinäkyvästi. Salatulla alueella olevia tiedostoja voi käyttää täysin normaalisti.

Tiedon lukeminen levyltä on yhtä nopeaa kuin levyn ollessa salaamaton. Lisäksi salausta voidaan nopeuttaa nykyisten tietokoneiden laitteistoilla. TrueCrypt estää läppärisi varastanutta henkilöä pääsemästä käsiksi tietoihisi. Kovalevyllä voi olla kokonainen salattu käyttöjärjestelmä.

Truecrypt tukee AES, Serpent ja Twofish -salausalgoritmeja ja niiden yhdistelmiä. Kansallinen tietoturvaviranomainen NCSA-FI on hyväksynyt TrueCryptin luottamuksellisten tietojen salaamiseen.

Huomaa! Asennuksen jälkeen joudut asentamaan suomennostiedoston käsin kopioimalla VALO-CD:ltä tiedoston ohjelmat\truecrypt\Language.fi.xml TrueCryptin asennuskansioon, joka on tietokoneellasi yleensä C:\Program Files\TrueCrypt. Käynnistä sitten TrueCrypt uudestaan ja valitse valikosta Settings > Language ja listasta Suomi.Selaa muita ohjelmiaSelaa muita ohjelmia

Tallenna

Osallistu

Levitä VALOa julisteella ja bannerilla!!

Tiedotelista

Haluatko sähköpostitse tietoa VALO-CD:stä, kuten esimerkiksi uusien versioiden julkaisusta?


 

Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0
Sivu päivitetty 17.09.2013 • Sivuston tekstit on julkaistu Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 Muokkaamaton -lisenssillä.
Noudatamme standardeja (mm. XHTML 1.1, CSS 2.1, WAI AAA) ja suosittelemme sitä muillekin.