VALO-CD logo

VALO-CD

Parhaat vapaat ja avoimen lähdekoodin ohjelmat Windowsille


Pidgin

Asenna

Käyttävätkö ystäväsi useaa erilaista tekstipohjaista pikaviestijärjestelmää, kuten MSN, GoogleTalk, Yahoo! ja Facebook-chat? On kätevää, jos heidän kaikkien kanssa voi keskustella yhdellä ja samalla ohjelmalla.

Pidgin soveltuu tähän erinomaisesti, sillä se osaa toimia yli kymmenessä eri viestiverkossa. Tuettuja verkkoja ovat MSN, Gadu-Gadu, IRC, Novell GroupWise, OpenNap, Oscar, SILC, XMPP, Yahoo! Messenger, Zephyr, Lotus Sametime ja SIP. Skype for Pidgin -lisäosalla toimii myös Skype.

Pidginin toimintaa voidaan myös laajentaa useilla lisäosilla. Esimerkiksi lisäosa Pidgin GPG salaa keskustelun. Twitter Protocol tarjoaa Twitter-integraation. Paintboard on keskustelijoiden yhteinen piirtoalusta. Myös tiedostojen siirto keskustelijoiden välillä onnistuu.

Kahdenkeskisten pikaviestien lisäksi Pidginillä voi osallistua ryhmäkeskusteluihin esimerkiksi IRC-kanavilla tai Jabber-huoneissa.Selaa muita ohjelmiaSelaa muita ohjelmia

Tallenna

Osallistu

Levitä VALOa julisteella ja bannerilla!!

Tiedotelista

Haluatko sähköpostitse tietoa VALO-CD:stä, kuten esimerkiksi uusien versioiden julkaisusta?


 

Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0
Sivu päivitetty 17.09.2013 • Sivuston tekstit on julkaistu Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 Muokkaamaton -lisenssillä.
Noudatamme standardeja (mm. XHTML 1.1, CSS 2.1, WAI AAA) ja suosittelemme sitä muillekin.