VALO-CD logo

VALO-CD

Parhaat vapaat ja avoimen lähdekoodin ohjelmat Windowsille


PDFCreator

Asenna

PDFCreator-ohjelman asentamalla voit luoda PDF-tiedostoja millä tahansa Windows-ohjelmalla. PDF (Portable Document Format) on sähköisessä julkaisemisessa käytetty standardi, jota käyttämällä dokumentin alkuperäinen tekijä voi olla varma, että se näyttää tarkoitetulta kaikissa mahdollisissa järjestelmissä, riippumatta asennetuista fonteista tai niiden puutteesta.

Kun ohjelma on asennettu ja haluat luoda PDF-tiedoston, avaa aluksi haluamasi dokumentti, valitse sitten Tulosta dokumentin avanneen ohjelman Tiedosto-valikosta ja valitse tulostimeksi PDFCreator. Napsauta lopuksi Tulosta ja anna PDF-tiedostolle haluamasi nimi. Siinä kaikki!

Halutessasi voit myös lisätä tiedostoon tunnistetietoja, kuten otsikon, luontipäiväyksen ja tiedoston tekijän nimen. Voit myös säätää eri tiedostotyyppien tarkkuutta ja pakkauksen tasoa, hallita fonttien liittämistä mukaan ja suojata tiedostosi salasanalla.

Huomaa! Jotta kaikki toiminnot olisivat käytettävissä, on Windowsissa oltava .NET-ajoympäristö versio 1.1 asennettuna.Selaa muita ohjelmiaSelaa muita ohjelmia

Tallenna

Osallistu

Levitä VALOa julisteella ja bannerilla!!

Tiedotelista

Haluatko sähköpostitse tietoa VALO-CD:stä, kuten esimerkiksi uusien versioiden julkaisusta?


 

Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0
Sivu päivitetty 17.09.2013 • Sivuston tekstit on julkaistu Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 Muokkaamaton -lisenssillä.
Noudatamme standardeja (mm. XHTML 1.1, CSS 2.1, WAI AAA) ja suosittelemme sitä muillekin.