VALO-CD logo

VALO-CD

Parhaat vapaat ja avoimen lähdekoodin ohjelmat Windowsille


HTTrack

Asenna

HTTrack on helppokäyttöinen työkalu verkkosivustojen selaukseen ilman internet-yhteyttä. Ohjelma mahdollistaa web-sivustojen latauksen Internetistä paikalliseen hakemistoon kovalevylläsi. Voit myös tehdä sillä varmuuskopion omasta verkkosivustasi.

Kun olet ladannut sivuston, avaat tallennetun sivun verkkoselaimellasi, jonka jälkeen voit selata sivua kovalevyltäsi aivan kuin selaisit sitä verkossa. HTTrack pystyy myös päivittämään olemassa olevat kopiosivustot ja jatkamaan keskeytyneitä latauksia.

HTTrack toimii kuin hakurobotti. Se ryömii pitkin verkkosivua linkkejä seuraten ja tallentaa löytämänsä sivut. On mahdollista määrittää tiettyjä sääntöjä, joiden mukaan se liikkuu verkkosivuilla. Se osaa seurata myös JavaScriptin, Java-sovelmien tai Flashin sisällä olevia linkkejä.

HTTrackia käyttäessä kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä suurempaa verkkosivustoa ladatessa voi aiheuttaa vahingossa valtavan määrän liikennettä, mikä kuormittaa sekä ladattavan verkkosivun palvelinta että omaa verkkoyhteyttäsi.Selaa muita ohjelmiaSelaa muita ohjelmia

Tallenna

Osallistu

Levitä VALOa julisteella ja bannerilla!!

Tiedotelista

Haluatko sähköpostitse tietoa VALO-CD:stä, kuten esimerkiksi uusien versioiden julkaisusta?


 

Creative Commons — Attribution-ShareAlike 3.0
Sivu päivitetty 17.09.2013 • Sivuston tekstit on julkaistu Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 Muokkaamaton -lisenssillä.
Noudatamme standardeja (mm. XHTML 1.1, CSS 2.1, WAI AAA) ja suosittelemme sitä muillekin.